Alvast oefenen
Blijf op de hoogte en volg Daan
15 Augustus 2012 | Nederland, Apeldoorn
17 Augustus 2012 - 14:23
Trudy Dekker:
Hey Daan, leuk dat we je via het reisverslag kunnen volgen. Gaan we zeker doen. Alvast veel plezier met alle voorbereidingen. Vis, tja, ik houd er ook niet van. Veel soyasaus is de oplossing haha.
Spreek je nog. Doeiiiii, Trudy -
17 Augustus 2012 - 14:26
Rosita Paulo:
Hey Daan, wat leuk!
Veel plezier daar alvast.
Ik vertrek maandag naar Ecuador voor een half jaar, als je mij wilt volgen dan kan je de website rositapaulo.waarbenjij.nu af en toe checken :)
Rosita -
17 Augustus 2012 - 14:29
Daan Halma:
Sojasaus dat wordt de oplossing!
Rosita wat superstoer! Ik ga jou ook zeker volgen ;)
groetjes! -
17 Augustus 2012 - 15:12
Carien Halma:
Ni Hão!
Hahaha met die vis komt het vast wel goed en anders wordt het gewoon 4 maanden lang witte lijst eten :). Maar leuk verhaal Daan! Alleen het was Dancetour ipv Summer Loverz :P, maar het komt eigenlijk bijna op hetzelfde neer.
Maar alvast succes daar tussen de chinezen :P!!
xxxx ciao -
17 Augustus 2012 - 19:30
Fam. Huisman:
Hey Daan, we gaan je zeker volgen de komende maanden. Veel reis- en studieplezier gewenst maar bovenal een geweldige tijd welke een mooi blijvend hoofdstuk in je 'levensboek' mag vormen, groet Ruud en Lydia. -
21 Augustus 2012 - 20:50
Remke Halma:
Nou broertje, heb ook eindelijk je website kunnen vinden!
Met stokjes eten dat komt volgens mij wel goed heb ik bij de japanner gezien en als de vis niet smaakt, kun je altijd nog naar de plaatselijke mac donalds.. :P -
23 Augustus 2012 - 13:19
Sven:
Daan! Wat lees ik, ben jij bij summerlovers geweest? Waar was dat? Ik was bij Dancetour! Was ook leuk! -
23 Augustus 2012 - 23:19
Daan :